Arrangementer
Polterabender:

Esbjerg Hurricanes har mange års erfaring i at arrangere polterabner, for både brud og gom. Det er muligt at komme med egne ønsker til arrangmeneter eller at få Esbjerg Hurricanes til at arrangere det.

Skoler:

Hos Esbjerg Hurricanes har vi i mange år også afholt arrangementer for skoler og instituioner, for at vise unge mennesker hvad amerikansk fodbold kan tilbyde. Vores sport tilbyder noget helt unikt, forstået på den måde at alle kan være med. Om du er lav, høj, tyk eller tynd så har du noget at bidrage med i vores sport.

Kontakt:

Ønsker du/i at høre mere om hvad vi kan tilbyde eller at bestille et arrangement, så kontakt:

Mette Færk
Polterabend/Event
arrangement@hurricanes.dk

Bliv støttemedlem i Esbjerg Hurricanes

I Esbjerg Hurricanes arbejder vi konstant på, at blive en større 'familie' og et bedre footballhold. Den slags arbejde koster penge, tiltrods for de mange timers frivilligt arbejde, som alle folk omkring klubben ligger, hvad end det er bestyrelsen, trænerstaben, spillerne, spillerforældre, venner, tidligere medlemmer m.v.

I den forbindelse giver klubben mulighed for, at man kan tegne et støttemedlemskab til Esbjerg Hurricanes. Det koster kun 250,- kr. om året og er med til at kunne give vores spillere gode oplevelser og bedre vilkår til træninger og kampe.

Som støttemedlem i Esbjerg Hurricanes får man også:

  • Mulighed for at deltage i den årlige klubfest, som afholdes efter holdene har afsluttet deres sæsoner.

Eneste man skal gøre er, at indbetale 250,- kr. på følgende konto:

Esbjerg Hurricanes

Reg.: 7606

Konto: 1027827

HUSK: Skriv venligst navn i kommentarfeltet i overførelsen!

ELLER på mobilpay #19588


Esbjerg Hurricanes og DAFF imod matchfixing

DAFFs bestyrelse har vedtaget vedhæftede Adfærdskodeks mod matchfixing. Vi skal bede jer videreformidle dette kodeks til samtlige personer i klubber, der omfattet af dette. Alle idrætsudøvere, arrangører, kontrollanter, dommere, trænere, holdledere og en lang række andre personer, der deltager i aktiviteter under DAFF er omfattet af lovregulativet.

DAFFs Adfærdskodeks udspringer af, at Danmarks Idrætsforbund (DIF) i 2013 vedtog at indføre fælles regler for hele DIF-idrætten mod matchfixing og tilsvarende uetisk adfærd. Regler og vejledning kan findes her:

Stopmatchfixing.dk
DAFF Adfærdskodeks Matchfixing PDF

Træningstider
U10 & U12
Tirsdag og Torsdag 17:30 - 19:00
U14 & U16
Tirsdag og Torsdag 17:30 - 19:30
U19 & Senior
Tirsdag og Torsdag 18:30 - 20:30